Voor innerlijke kracht


MissieVanuit de wens om mensen te begeleiden in het proces van kwetsbaarheid naar kracht, ben ik in 2007 een praktijk gestart voor Intuïtie & Coaching, met als specialisatie hoogsensitiviteit.

Het is mijn missie om mensen opnieuw in contact te brengen met hun intuïtie en met wie zij werkelijk zijn en wat zij ten diepste verlangen.
Vanuit eigen ervaring weet ik hoe dicht kwetsbaarheid en innerlijke kracht bij elkaar liggen en hoe bijzonder het kan zijn om deze meer met elkaar te verbinden, waardoor je beter bent afgestemd op wie je bent en wat je wilt.


Hoogsensitiviteit

Ik begeleid je bij het (her)ontdekken van je innerlijke drijfveren, het afstemmen op wie je werkelijk bent en het verwerken van ingrijpende ervaringen indien gewenst. Hierdoor ontdek je opnieuw je innerlijke kracht en ben je beter in staat om de keuzes te maken die bij je passen en waarvan je gelukkig word. Je leert meer te luisteren naar je (hoog)gevoeligheid en deze een plek te geven in je leven, waardoor er ruimte en energie vrijkomt voor iets nieuws.


Vanuit je (hoog)gevoeligheid kom je opnieuw in contact met je intuïtie en ontdek je dat het leven veel meer mogelijkheden heeft dan je tot nu toe had gedacht. Door je open te stellen voor nieuwe dingen in je leven, krijgt je leven meer kleur en diepgang. Eerdere ervaringen die aandacht vragen krijgen de aandacht die ze verdienen, worden verwerkt en krijgen een plek in je leven. Er komt ruimte voor iets nieuws.


Hoogbegaafdheid

In mijn praktijk ontmoet ik regelmatig mensen die hoogbegaafd zijn, in welke zin dan ook. Hoogsensitiviteit in combinatie met hoogbegaafdheid biedt enorme kansen om iets moois van je leven te maken, alhoewel dit niet altijd zo voelt. Veel hoogbegaafde mensen voelen zich eenzaam en geïsoleerd en weten niet hoe zij hun creatieve talenten vorm kunnen geven. Door meer te luisteren naar je hoogsensitiviteit wordt het gemakkelijker om je specifieke talenten te ontplooien en ze vorm te geven in je leven. Rekening houden met wie je bent en waar je voor staat is voor hoogbegaafde mensen essentieel. Hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit creëren samen iets nieuws, waardoor je je meer thuis voelt in je leven en in het contact met anderen. Je hoogbegaafdheid kan dan de vorm aannemen die oorspronkelijk is bedoeld en waar je gelukkig van wordt. Dit ervaren geeft meer kleur en warmte aan je leven.


Bougainville

Bougainville, de naam van mijn praktijk, staat voor warmte, kracht, kleur en liefde in je leven. De bloem groeit en bloeit in warme en tropische landen, bijvoorbeeld in Frankrijk, Spanje en Indonesië. Dit zijn ook de landen waar ik me thuis voel en kan zijn wie ik ben. Door de zachtheid, kracht en kleur van de Bougainville te koesteren, voel ik mij thuis overal waar ik ben. Ik heb ontdekt dat de kleuren van de Bougainville mij precies geven wat ik nodig heb, waardoor ik optimaal ben afgestemd op wie ik ben en wat ik wil in dit leven. Ik nodig je uit om te ontdekken wie jij bent en wat jouw kleuren zijn die je helpen je verlangens vorm te geven. Ik ontmoet je graag in een gesprek of in een workshop hoogsensitiviteit.

naar boven