Voor innerlijke kracht


Lotus


In 2010 is Lotus ontstaan binnen Bougainville. Lotus is een centrum voor rouwverwerking en helend tekenen. Lotus verwijst naar een helder wateroppervlak en een diepe verstrengeling met de aarde.

De lotusbloem staat symbool voor de genezende kracht in iedere mens om vanuit de diepte van zijn of haar gevoelens uit te reiken naar een helder en kleurrijk wateroppervlak.

Ervaringen van diepe rouw, soms van jaren terug in de tijd, worden binnen Bougainville belicht en verhelderd, emoties worden ervaren en verwerkt, waardoor een diepe helende kracht zichtbaar wordt.

Lotus biedt naast individuele sessies voor particulieren en werknemers ook ruimte voor groepssessies en workshops om ervaringen met elkaar te delen en uit te wisselen.

In de workshops nemen meditaties, intuitieoefeningen, helend tekenen en mandala tekenen een centrale plaats in. Vanuit het helend tekenen en mandala tekenen ervaren mensen opnieuw de verbinding met hun intuitie en met hun centrum. De Lotus ontstaat als een heldere bloem, verbonden met de aarde.