Voor innerlijke kracht


Aurareading
Een AURAREADING is voor mij het schilderen van de kleuren, de impressies, de beelden, de indrukken die ik ervaar als ik op een diep niveau afstem op de ziel van een ander.

Een van de Specialisaties van Bougainville naast Hoogsensitiviteit en Trauma (EMDR) en Rouwverwerking is AURAREADING. Door de opleiding Effectieve Intuïtie (2007 tot 2010) en het Professionaliseringstraject voor Aurareader (2014 tot 2016) bij Carolina Bont's Centrum voor Effectieve Intuïtie heb ik mijn belangstelling en mijn vaardigheden voor het lezen van de aura en de chakra's ontdekt en verder verdiept.
Het geeft mij heel veel vreugde en blijdschap om bij mensen die zich tot mij richten een Auralezing te geven. Vaak ervaren klanten van Bougainville een Aurareading als een van de meest waardevolle consulten, waar zij graag nog eens voor terugkomen. Al sinds het begin van mijn praktijk (2007) geef ik auralezingen, die mensen verder helpen om zichzelf en hun eigen intuïtie meer te ontdekken en verder te ontwikkelen. Een Aurareading bij Bougainville geeft helderheid, inzicht en stevigheid.

Hoogsensitiviteit en aurareading

Voor hoogsensitieve mensen is het heel fijn om zich in een Aurareading gezien en begrepen te voelen van binnen uit. Ik stem af op de energie van de aura en de verschillende chakra's en richt me vooral op de persoonlijke ontwikkeling van iemand op het moment van de reading. Veel mensen komen een jaar later nog eens terug voor een nieuwe Aurareading of omdat er nieuwe zaken spelen in hun leven. Een Aurareading helpt hooggevoelige mensen om de hoogsensitiviteit een plek te geven en biedt verassende vervolgmogelijkheden voor verdere ontwikkeling van de intuïtie en versteviging van de hooggevoeligheid. Na een Aurareading kijken we individueel wat gewenst en mogelijk is.

Rouwverwerking en aurareading

Naast bestaande relaties en dierbaren is het mogelijk om tijdens een Aurareading de aanwezigheid van een dierbare overledene te ervaren. Dit is altijd een kadootje, waar zorgvuldig mee wordt omgegaan als het zich aandient. Diepere emotionele lagen kunnen tijdens een Aurareading worden aangeraakt en zichtbaar worden of meer kleur en helderheid krijgen. Ook geeft een Aurareading een dieper inzicht in relaties met mensen die voor ons van betekenis zijn, zowel vroeger als nu. Indien gewenst is er een vervolg reading mogelijk waarbij specifiek wordt ingegaan op de relatie met dierbaren. Dit geeft helderheid en houvast voor de persoonlijke ontwikkeling op dit moment.

Workshop Auralezen bij Bougainville

Voor mensen die zich verder willen ontwikkelen in het leren lezen van de aura en de chakra's is er elk voorjaar een workshop Auralezen in de vorm van een cursus van 8 sessies gericht op het leren lezen van de aura en de chakra's bij jezelf en bij een ander. Auralezen vergroot je intuïtieve ontwikkeling en leert je beter afgestemd zijn op je intuïtieve vermogens en je leven in het hier en nu. Je bent van harte welkom voor het ontvangen van een Aurareading en om deel te nemen aan een Workshop Auralezen of aan een van de andere Workshops of CHAKRAMEDITATIES bij Bougainville. Voel je vrij om je eigen palet van kleuren en mogelijkheden samen te stellen.

naar boven